Energiansäästöä sinun hyväksesi

Ilma-vesilämpöpumput

E-P:n Lämpötekniikka on valmistanut yhdessä alan johtavan valmistajan kanssa ohjausyksikön, joka ohjaa ilma-vesilämpöpumpun ja öljykattilan/sähkövastusten yhteiskäyttöä. Laite pystyy ohjaamaan myös 1-2 lämmitysverkoston sekoitusventtiiliä ulkolämpötilan ja langattoman sisälämpötila ohjaimen perusteella. Laitteella on helppo ohjata esim. öljypoltinta huipputehojen ”ajamiseen” esim. kovat pakkaset tai suuri käyttöveden kulutus. Asennukset lähes koko Suomessa

[Alt-Text]

Ilma-vesilämpöpumppu kohteitamme löytyy Seinäjoki, Vaasa, Mustasaari, Kuopio, Vantaa, Helsinki, Tampere, Ylöjärvi, Klaukkala, Kurikka, Ilmajoki, Kauhajoki, Vääksy, Orimattila, Hämeenlinna, Pälkäne, ym.

 

Ilma-vesilämpöpumppu vaihtoehto lämpösaneeraukseen

Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu saneerauskohteisiin vanhan lämmitysjärjestelmän täydentäjäksi tai korvaajaksi. Yleisemmin ilma-vesi-järjestelmä asennetaan nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle. Pienen kokonsa vuoksi ilma-vesilämpöpumppu voidaan asentaa olemassa olevan järjestelmän rinnalle ilman teknisen tilan suurempia uudelleen järjestelyjä. Pieni koko ja helppo asennus tekee ilma-vesilämpöpumpusta kannattavan valinnan kaikkiin kohteisiin. Ilma-vesi-järjestelmä on erinomainen vaihtoehto öljy- puu- tai sähkökattilan tai varaajan rinnalle/tilalle edulliseksi lämmön lähteeksi.

Asennus öljylämmitysjärjestelmän rinnalle

Ilma-vesijärjestelmän asennus on yksinkertainen ja käyttöönotettavissa jopa parissa päivässä. Ulkoyksikkö asennetaan ulkoseinään tai maatelineeseen. Olemassa oleva öljykattila toimii varajärjestelmänä. Ilma-vesijärjestelmä sopii hyvin myös rakennukseen, mitä lämmitetään yösähköllä ison varaajan (esim. 2000 l) kautta.

Myös kiinteistökokoluokkaan 10-1000kw

Ilmavesilämpöpumpuista löytyy laitteita myös kiinteistökokoluokkaan ja näillä päästään suuriin säästöihin pienillä investoinneilla. Kohteita esim. rivitalot, kerrostalot, teollisuushallit, ym. Kysy tarjousta kohteeseesi!

Tutkittua_saastoa_ilma-vesilampopumpulla

 

 

 

 

imagesCABMSTIL