Energiansäästöä sinun hyväksesi

IVT ilma-vesilämpöpumppu

IVT AirX

IVT

A+++ -energialuokan ilma-vesilämpöpumppu
pohjoisiin olosuhteisiin.

IVT AirX on markkinoiden hiljaisin ilma-vesilämpöpumppu, jonka vuosilämpökerroin (SCOP) on huipputasoa. Laadukkaat komponentit tekevät IVT AirX:stä luotettavan lämmöntuottajan. Testatun tekniikkansa ansiosta IVT:n uusi ilma-vesilämpöpumppu on omaa luokkaansa sekä tehokkuudessa että ulkoyksikön käyntiäänen hiljaisuudessa.

Varma valinta pohjoismaiseen ilmastoon

Tehokkaan kaksoisrotaatio-kompressorin ansiosta IVT AirX pystyy tuottamaan lämmintä vettä talon lämmitysjärjestelmään jopa -20 asteen pakkasessa. Energiatehokas lämpöpumppu hyödyntää patentoitua sulatustekniikkaa, jonka ansiosta sulatustoimintoon ei kulu lainkaan energiaa kun ulkolämpötila on yli 5 astetta.

Tehokas ja hiljainen

Ilma-vesilämpöpumppu sijoitetaan talon ulkoseinustalle. Siksi on erittäin tärkeää, että lämpöpumpun äänitaso on mahdollisimman alhainen. IVT:n kehittämän eristysrakenteen ansiosta IVT AirX –pumppu on markkinoiden hiljaisin. Toisena etuna on pumpun kompakti koko. Pieni ulkoyksikkö tarjoaa tehoa talon lämmittämiseen, mutta ei näy eikä kuulu liikaa.

5 faktaa: IVT Air

• Markkinoiden hiljaisin
• Tehon säätö invertteriohjauksella talon lämmitystarpeen mukaan
• Korkea menolämpötila 60 C
• Smart grid ready – valmis tulevaisuuden älysähköverkkoon
• Hallittu kondenssiveden poisto viemäriin ehkäisee laitteen alle muodostuvaa jäätä ja minimoi siitä aiheutuvan kosteusrasituksen talon rakenteisiin