Energiansäästöä sinun hyväksesi

Joustorahoitus

10 loistavaa syytä ottaa Joustorahoitus

[Alt-Text]

 1. Hakeminen helppoa ja nopeaa. Täytä hakemus Joustorahoituksesta meillä, myyjä tekee pikaluoton  ja hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi voit tehdä ensimmäisen   ostoksen saman tien.
 2. Luottoa jopa 25 000 euroa.
 3. Ei vuosimaksua.
 4. Voit itse valita takaisinmaksuajan ja kuukausierän. Laskun saatuasi voit   itse päättää, maksatko laskuun merkityn minimierän,   koko summan tai jotain niiden väliltä.
 5. Ei käsirahaa, takaajia tai vakuuksia.
 6. Jatkuva, kortiton luotto.
 7. Maksuaikaa jopa 7 vuotta.
 8. Pankkisuhteesta riippumaton.
 9. Valinnainen eräpäivä.
 10. Kaksi lyhennysvapaata kuukautta/vuosi.

Oikotie lämmönsäästöön 

Esim. ilma-vesilämpöpumppu asennettuna öljykattilan rinnalle alkaen 119,00€/kk ja ilmalämpöpumppu asennettuna alkaen 59,00€/kk.

Joustorahoituksen hakeminen on erittäin helppoa ja nopeaa:

 1. Päätä tehdä toiveistasi totta.
 2. Ota yhteyttä.
 3. Kerro, että haluat toteuttaa suunnitelmasi Joustorahoituksella.
 4. Myyjä hoitaa rahoituksen hakemisen puolestasi.
 5. Saat rahoituspäätöksen heti kaupanteon yhteydessä.
 6. Yksi tavoite on saavutettu.
 7. Jatka haaveilemista.

Ota askel kohti päämäärääsi ja huomaat olevasi jo perillä.

Haaveilla on hintansa

Onneksi Joustorahoituksen avulla suurenkin summan saa jaettua pieniin osiin.   Joustorahoitus on suunniteltu sinun etuasi ajatellen. Rahoituksen hankkiminen   ei vaadi vakuuksia, takuita tai käsirahaa. Maksuaika on hyvin joustava,   samoin eräpäivät ja kuukausierät, jotka voit itse määritellä.    – tilinhoitomaksu 7 euroa/kk    – korko 3 kk euribor + 6 %

Todellinen vuosikorko laskettuna 5 000 euron käytössä olevalle   Joustorahoitukselle on 11,7 %. Laskennassa on käytetty 3 kk:n euriborkorkoa   (10/2012) ja siinä on huomioitu kuukausittainen tilinhoitomaksu sekä mahdollinen   50 euron avausmaksu. Luoton korko on 3 kuukauden euriborkorko + 6 %. Tilinhoitomaksu   on 7 euroa. Luottoraja on 1 700-25 000 euroa. Joustorahoitus on voimassa toistaiseksi.   Luotonantaja on Nordea Rahoitus Suomi Oy.