Energiansäästöä sinun hyväksesi

NIBE invertteri maalämpöpumppu

Premium-luokan maalämpöpumput NIBEltä

Mitä näet katsoessasi ulos ikkunasta? Kadun? Vastapäisen talon? Puita ja peltoja? Me NIBE:llä näemme ilmaisen energianlähteen – maaperän.Maalämpöpumpun avulla voit käyttää maahan varastoitunutta energiaa talosi lämmittämiseen. Näin se toimii käytännössä: maa lämpenee alkaen ensimmäisistä kevätpäivistä, jolloin maanpinta alkaa sulaa, aina keskikesään saakka, jolloin keskipäivän auringon säteet lämmittävät maan syvältä. Kun syksyllä lehdet putoavat puista, maahan on varastoitunut riittävästi energiaa talosi lämmittämiseen kylmimmän talven yli. Lämpöpumppu ottaa talteen luonnossa esiintyvän lämpöenergian, minkä vuoksi se pystyy antamaan riittävästi energiaa miellyttävän sisälämpötilan ylläpitämiseen, vaikka kesä olisi ollut sateinen ja kylmä.

Jos talossa on liian lämmin, samaa järjestelmää voidaan käyttää viilennykseen. Hyödyntämällä maan alla vallitsevan alhaisemman lämpötilan (4 – 12 astetta) maaviilennys käyttää hyväksi luonnon omia resursseja.

NIBE™ F1155- ja NIBE™ F1255-maalämpöpumppu

NIBEn uutuuksilla F1155/F1255 kompressorin kierrosluvun portaattomalla ohjauksella (invertteriteknologialla) toteutetaan yhdessä tuotteessa loistava vuosihyötysuhde ja lämmityksen joustavuus. Uutuuslämpöpumpuilla päästään alhaisiin käyttökustannuksiin, sillä invertterikompressorin teho säätyy automaattisesti kodin lämmöntarpeen mukaan.Uutuuslämpöpumppujen parannettuihin ominaisuuksiin kuuluu vuosihyötysuhde SCOP (lämmityskauden lämpökerroin, mitataan +7°C:ssa ja kertoo, miten tehokkaasti kulutettu sähköenergia saadaan muutettua lämpöenergiaksi), joka on yli 5 (EN 14825) varmistaen parhaan energiansäästön. Lämpökerroin on markkinoiden paras. F1155/F1255 voidaan mitoittaa täystehoon ilman, että se menettää parhaan hyötysuhteensa varsinaisessa käyttötilanteessa. Kun mahdollisesti tarvitset tulevaisuudessa lisää lämmitystehoa parhaalla lämmityksen hyötysuhteella, valintasi on NIBE F1155/1255.

Uutuuslämpöpumppuilla on tietenkin NIBE Uplink valvonta ja etäohjaus – sekä NIBETURVA -mahdollisuudet.

NIBE F1155 ja NIBE F1255 ovat tehokkaita lämpöpumppuja, jotka on varustettu taajuusohjatuilla kompressoreilla ja kierroslukuohjatuilla kiertovesipumpuilla.Lämpöpumput voidaan liittää usealla eri tavalla esim. lattia/patterilämmitysjärjestelmään, lämminvesivaraajaan, puskurivaraajaan, poistoilman LTO-laitteeseen, jäähdytyslaitteeseen, öljy/kaasu/puukattilaan, jopa neljään lämmityspiiriin, pohjavesijärjestelmään, allaslämmitykseen tai aurinkokeräimiin. NIBE F1155 lämpöpumppuun voidaan liittää mm. erillinen lämminvesivaraaja, jäähdytyslaite tai poistoilman LTO-laite. Lisäksi lämpöpumppuun on saatavissa lukuisia lisävarusteita.

NIBE F1155 koostuu lämpöpumpusta, lämmitysvastuksesta, kiertovesipumpuista ja ohjausjärjestelmästä. NIBE F1255 koostuu lämpöpumpusta, lämminvesivaraajasta, lämmitysvastuksesta, kiertovesipumpuista ja näytöllä varustetusta ohjausyksiköstä. Maalämpöpumput liitetään keruu- ja lämmityspiiriin.

   

Tekniset tiedot

NIBE™ F1155 ja NIBE™ F1255– Invertterikompressori, kolme teholuokkaa 1,5-6 kW, 3-12 W ja 4-16 kW
– Taajuusohjattu kompressori antaa parhaan mahdollisen vuosilämpökertoimen
– Erittäin korkea hyötysuhde (SCOP)
– Kierroslukuohjatut kiertovesipumput optimoivat lämpöpumpun virtaukset
– Alhaiset käyttökustannukset, invertterikompressorin teho säätyy lämmöntarpeen mukaan
– Korkeat lämpötilat
* Menoveden lämpötila jopa 65 °C (70 °C)
* Paluuveden lämpötila jopa 58 °C
– Käytön aikaohjelmointi (lämmitys, käyttövesi, ilmanvaihto)
– Ohjaus jopa neljälle lämpöpiirille
– Laaja lisävarustevalikoima esim. uima-altaan lämmitys, passiivinen/aktiivinen jäähdytys, SMS etäohjaus
– NIBE Uplink valvonta ja etäohjausNIBEn tekninen laatu ja osaava organisaation tuki varmistaa miellyttävän lämmön vuosiksi.

NIBETURVA – Huoletonta lämpöä vuosiksi

NIBETURVA on asiakkaalle täysin ilmainen, NIBE on maksanut sen puolestasi. Vielä kuudennenkin käyttövuoden jälkeen voit pidentää pienellä lisämaksulla lisäturvaa aina 10 vuoteen saakka.

Lisäturvaa vakuutusturvan päälle
NIBE antaa uusille lämpöpumpuille kolmen vuoden takuun, joka rekisteröityy NIBETURVAN yhteydessä. NIBETURVAN lisäsuojan takuun rinnalle varmistat hankkimalla koti- tai kiinteistövakuutuksen, joka korvaa LVI-laitteen äkillisen ja ennalta arvaamattoman rikkoutumisen. NIBETURVA korvaa rekisteröidyn lämpöpumpun omavastuuosuuden 600 euroon saakka sekä ikävähennyksen, kun koti- tai kiinteistövakuutusyhtiö on tehnyt myönteisen korvauspäätöksen vahinkotapauksesta.

  Rekisteröi lämpöpumppusi tästä.

Rekisteröi lämpöpumppusi tästä.
Ota NIBE™ Uplink käyttöösi tästä.

Ota NIBE™ Uplink käyttöösi tästä.
 

NIBE Uplink

NIBE Uplinkin avulla saat nopeasti yleiskuvan kiinteistön lämmityksestä ja sen tämänhetkisestä tilasta. Saat havainnollisen ja hyvän lähtökohdan lämmityksen ja käyttöveden seurantaan ja ohjaukseen. Mahdollisen käyttöhäiriön sattuessa saat ilmoituksen siitä sähköpostitse, mikä mahdollistaa nopeat toimenpiteet.NIBE Uplinkin perustason palvelu on ilmainen.

Premium-taso
NIBE Uplinkin premium-taso tarjoaa laajennettuja palvelutoimintoja ja kirjaamismahdollisuuksia.