Energiansäästöä sinun hyväksesi

Panasonic Ilmalämpöpumput

__

 

NZ, LZ, HZ ja VZ mallisarjat. 

LZ25TKE ja LZ35TKE. Heittämällä paremmaksi
Uusi, vanhoihin mittoihin sopiva LZ-malli on vaivaton ratkaisu lämpöpumpun päivittämiseen
Uutuustuote LZ on suunniteltu vaihtomalliksi, kun vanha laite on käyttöikänsä lopussa tai pumpulta kaivataan parempaa
suorituskykyä. LZ on erittäin matala, vain 249mm korkea ja sopii siksi erityisen hyvin vanhojen CKP- ja DKE-mallien tilalle.
Kun vaihdat vanhan uuteen, saatat jopa tuplata energiansäästön. Uudella ympäristöystävällisellä R32-kylmäaineella
varustetut Panasonicit ovat helposti 50 prosenttia tehokkaampia kuin 10 vuotta sitten asennetut pumput.

NZ25VKE, NZ35VKE ja NZ50VKE. Designia laadusta tinkimättä
Sulavasti muotoiltu NZ miellyttää myös vaativan sisustajan silmää
Kun ulkonäkö merkitsee, on valinta NZ. Sulavapiirteiset NZ-mallit tarjoavat portaatonta ylläpitolämpöä (8–15 °C) ja lähes kolme kilowattia lämmitystehoa vielä –25 asteessa. Energialuokka on hyvä (A++) kaikissa malleissa, eikä vuosihyötysuhteessakaan ole moittimista. NanoeX-ilmanpuhdistus lisää mukavuutta ja kotitalousmallit sopivat hyvin myös vanhan pumpun tilalle. Kaikki sisältävät Comfort Cloud Wifi -etäohjaimen, joka mahdollistaa laitteen hallinnan missä tahnasa. Hallikone NZ50 puhaltaa lämpimiksi tallit, konepajat ja varastot. Senkin putkissa virtaa nyt vihreä kylmäaine R32.

HZ25UKE ja HZ35UKE. Ammattilaisen valinta
Uudistunut HZ lämmittää ja viilentää isonkin kodin
Jos asentaja tai urakoitsija saa valita, on ilmalämpöpumpun malli yleensä HZ. Se on usein energiatehokkain ja hinta–laatusuhteeltaan paras ratkaisu isoonkin kotiin. Uudistunut HZ tarjoaa erinomaisen hyötysuhteen (SCOP 5,2), 3,5 kw:n tehon vielä -25 asteessa ja lämpöä jopa -35 °C:ssa. Portaattomalla ylläpitolämmöllä (8–15 °C) pidät mökkisi juuri sen
lämpöisenä kuin haluat. Comfort Cloud -sovelluksella voit ohjata pumppua kännykkäsi ruudulta missä haluat. Sormen pyyhkäisyllä hallitset myös tilastot ja ajastukset. NanoeX ilmanpuhdistus poistaa hajuja, bakteereja ja viruksia ja parantaa näin ilmanlaatua.

VZ9SKE ja VZ12SKE. Vihreää huipputehoa
Laadukkaasti viimeistelty VZ on täynnä ylellisiä ominaisuuksia
VZ on ilmalämpöpumppu suuriin tiloihin, joissa vaaditaan parasta laatua. Vuosihyötysuhde on loistava (6,2 / 5,9) ja energialuokka paras myös jäähdytyksessä. Lämmitystehoa löytyy lähes 4 kilowattia vielä -25 asteessa. Ulkoyksikön oma lämpöakku kerää kompressorin hukkalämmön sulatukseen ja pitää huoneenlämmön tasaisena kovillakin pakkasilla.
Nanoe-ilmanpuhdistus poistaa hajuja, bakteereja ja viruksia. Auringonvaloon reagoiva Econavi-toiminto ja joustava ylläpitolämpö (8–15 °C) säästävät energiaa.

[Alt-Text]

  • Olemme Kaukomarkkinoiden valtuuttama Panasonic ilma-vesi ja ilmalämpöpumppujen jälleenmyynti- huolto- ja asennusliike.
  • Meiltä ilmalämpöpumppujen asennukset laadukkaasti vankalla ammattitaidolla, myös huollot ja esim. vakuutustapahtuma-arviot.
  • Ilmalämpöpumppujen hinnat lähtevät 1390€:sta ylöspäin. Pyydä tarjousta kohteeseesi, teemme kokonaisedullisen tarjouksen.
  • Edustamme myös muita merkkejä kuten: Toshiba, C&H, Fujitsu, Daikin, Toshiba, ym.
  • Asennuksia teemme omakotitalohin, rivitaloihin, kerrostaloihin, teollisuuteen, kaupoille ja ym. kiinteistöille. Myös suurtehoilmalämpöpumput jopa 25kw:n asti. Myös esim. atk-tilojen jäähdytys.

Pyydä tarjous!

  • Ota yhteyttä ennen laitteen hankintaa, annan mielelläni neuvoja laitteen hankinnassa vaikket sitä meiltä ostaisi!
  • Asennamme myös muualta hankittuja laitteita.
  • Asennukset laadukkasti ja ammattitaitoisesti vuosien kokemuksella!
  • OlemmeTukesin hyväksymä kylmälaiteasennusliike!
 
 
imagesCABMSTIL