Energiansäästöä sinun hyväksesi

VIVAX ilmalämpöpumppu

 

Vivax Y-DESIGN – Energiatehokkain ilmalämpöpumppu VIVAX on palannut ehompana kuin koskaan - Y design pakkasteho on omaa luokkaansa. Markkinoiden paras ilmalämpöpumppu Markkinoiden energiatehokkain ilmalämpöpumppu VIVAX Y-design sarja - Kylmän alueen SCOP 4.2/4.3

 ACP-12CH35AEYI 4,6 KW (R32)

Teho -25 asteessa 2,75kw ja COP 1,75!

Jos sähkön hinta on 0,13€/kwh jää energian hinnaksi -25 pakkasella vain 0,074€/kwh!

Laitteen tekniikasta ja ohjelmoinnista johtuen sisälämpötila on poikkeuksellisen tasainen katon ja lattian välillä.

VIVAX Y-design 12/35 on tyylikäs seinämallin ilmalämpöpumppu, jonka vuosilämpökerroin kylmässä ilmastossa on markkinoiden paras 4,3. SCOP on 5,3 ja A+++ luokkaa. – Energiatehokkain uutuus 2017.

Kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa laitteen tehokkaan toiminnan äärimmäisissä sääolosuhteissa. VIVAX suoriutuu myös esim. serveritilojen talvijäähdytyksestä ja lämpöä se antaa -32°C saakka, eikä laitteen tarvitse sammuttaa itseään.

Meillä tärkeät ulkoyksikön sulatustoiminnot on kehitetty älykkääksi, joten laite lämmittää talvella ilman turhia sulatustaukoja.

Lämpötilan se säätää myös kaukosäätimessä olevan tunnistimen mukaisesti, eikä siis lämmitä ainoastaan lähialuettaan, vaan voit viedä säätimen haluamaasi paikkaan, jossa säätämäsi lämpötila pysyy vakiona.

Uudenlainen Intelligent Eye laitteessa tunnistaa ihmisen ja liikkeen, ja näin ohjaa puhallusta valintasi mukaan, joko kohti tai poispäin ihmisestä. Sen avulla voidaan myös tyhjän huoneen lämmitystä vähentää niin ettei lämmitetä turhaan.

Voit hallita kaikkea langattomalla kaukosäätimellä, mukaan lukien ajastimen asetukset, lämpötila ja ilmavirran ennennäkemättömän tarkka suuntaus. Follow me-toiminnon avulla kauko-ohjain voi toimia lämpötila-anturina ja optimoida tilan lämpötilaa. Unitilatoiminto vähentää sekä yölämpötilaa että lämmityskustannuksia.

Laitteessa on myös Wifi ohjaustoiminto, joka mahdollistaa laitteen ohjaamisen langattoman verkon kautta, ilmaisella älylaitesovelluksella.

VIVAX Y-designissa yhdistyvät voima ja muotoilu. Laitteessa on myös useita mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten Intelligent Eye-toiminto, joka ohjaa ilmaa pystysuoraan ja vaakasuoraan automaattisesti, joko seuraten henkilöitä huoneessa tai väistellen heitä. Huippuhyvää energiatehokkuutta parantaa entisestään Eco-energiansäästö-toiminto. Self Clean kennon puhtaanapitotoiminto estää bakteerikasvuston muodostumista sisäyksikön kennoon, joten huoneen ilma pysyy terveellisenä ja raikkaana. Ylläpitolämpötila 8°C tai 12°C astetta on valittavissa myös matkapuhelinsovelluksella etänä. Äänitaso on suuren puhallinrummun ansiosta kuin kuiskaus – vain 21 dB (A)!
Puhallusnopeutta voit säätää prosenttiasteikolla lähes vapaasti, eli varmasti löydät sopivan ilmavirran, joka ei häiritse yölläkään.
Sisäyksikössä on kosteusanturi mittaamassa huoneen kosteutta kuivatustoiminnon aikana.

Takkatoiminto on automaattinen. Laite vähentää tehoansa vähitellen aina nollaan asti, jos se havaitsee, että toinen lämmönlähde on toiminnassa. Ilmanohjain nousee automaattisesti ylös ja puhallus jatkuu riittävällä nopeudella katon suuntaisesti. Vedon tunnetta ei siis helposti tule. Kun takka taas viilenee, alkaa Y-design automaattisesti ottaa vastuuta lämmityksestä, jopa -32°C asti.

Uusi kylmäaine R32 on tärkeä askel oikeaan suuntaan kasvihuonekaasujen vähentämiseksi. GWP-arvo R32 vs. R410A, on laskenut yhteen kolmasosaan. Kylmäaine R32: llä on selvästi vähemmän ympäristövaikutuksia kuin koskaan aiemmin.

Lämmittää vielä -32°C – Jäähdyttää tarvittaessa talvellakin

              Wifi valmius   

 • Korkein kausittainen hyötysuhde
 • 8°C ylläpitolämmitys (optio 12°C)
 • Hiljainen toiminta
 • Itsepuhdistustoiminto
 • ECO toiminto
 • Liikkeentunnistin
 • Suodatintoiminnot
 • ECO mode
 • 1W valmiustila
 • Follow me – toiminto
 • 100% kapasiteetti -15°C:ssa, lämmittää -32°C
 • Digitaalinen näyttö
 • Wi-Fi valmius
 • Automaattinen takkatoiminto
 • Lähes portaaton puhallinnopeuden säätö 1-100%
 • Vivax Y-DESIGN-lämpöpumppu on varustettu älykkäällä anturitekniikalla, joka mittaa lämpötilan lisäksi myös kosteustasoa huoneessa.

ilmalampopumppu-vivax-y-design