Aurinkoenergiajärjestelmät

 

Aurinkosähköjärjestelmällä voi lämmittää sähkövastuksella varaajaa tai kattilaa ja käyttää kaikkia kodin laitteita. Esim. kesähelteellä voi aurinkosähköllä käyttää kylmälaitteita ym. Jo 2kw:n tuotto riittää monenlaiseen käyttöön keväästä syksyyn

Aurinko hehkuu lämpöä

Aurinkoenergiatuotteet hyödyntävät auringon energiaa heti kevättalven ensimmäisistä auringonpaisteista pitkälle syksyyn. Aurinkoenergiatuotteemme kohdentavat auringon energian veden lämmittämiseen.

Etelä- ja Keski-Suomessa auringon vuosittainen säteilyenergia on n. 1 000 kWh/m2. Säteilytaso on lähes sama tai jopa korkeampi kuin Keski-Euroopassa.

 

Tuotteitamme ovat niin tyhjiöputkelliset aurinkokeräimet kuin tasokeräimet.

  • Tyhjiöputkikeräimet/Tasokeräimet hyödyntävät auringon hajasäteilyn tehokkaasti, jolloin keräimet tuottavat lämpöenergiaa pilviselläkin säällä.
  •  Aurinkokeräimestä saadulla lämpöenergialla lämmitetään käyttövesi- tai energiavaraaja.
  • Aurinkolämmityksellä säästät öljyä tai sähköä. Aurinkolämmityksellä voit myös kesäaikana luopua puulämmityksestä tai stokerilämmityksestä jos se on käytössä vain käyttöveden vuoksi.
  • Aurinkolämmityksellä voit tuottaa lämpimänkäyttöveden jopa kuuden kuukauden ajan.
  • Huomioi aurinkolämmitysjärjestelmää hankkiessasi selvittää, että keräimillä on Solar Keymark testaus ja hyväksyntä. Kaikki myymämme keräimet on Solar Keymark testattuja/laatuvalvottuja.

Aurinkolämmitys voidaan lisätä olemassa olevan järjestelmän rinnalle tai kokonaan uuden järjestelmän osaksi.

OTA YHTEYTTÄ

HANNU SILLANPÄÄ
044-3202765
PUTKILIIKE@GMAIL.COM