Energiansäästöä sinun hyväksesi

Mitsubishi Electric Ilmavesilämpöpumput

Mitsubishi Electric Ecodan – Täydellinen kokonaisratkaisu saneeraus- ja uudiskohteisiin.

Tuotevalikoima

Säästä rahaa uudella Ecodan Next Generation lämpöpumpulla

Nyt Mitsubishi Electricin oman tuotekehityksen ansiosta Ecodan Next Generation ilmavesilämpöpumppu järjestelmä on entistäkin tehokkaampi.

Ecodan Next Generation ilmavesilämpöpumppu toimii portaattomalla invertteri tekniikalla, käsittäen myös uuden omaa tuotekehitystä olevan varaajan. Täysin uusi säätöjärjestelmä tarkoittaa suuria säästöjä talon omistajalle, koska Ecodan Next Generation tarvitsee muita järjestelmiä vähemmän energiaa talon lämmittämiseen.

Koko järjestelmä on täysin kehitetty Mitsubishi Electricin omilla tuotantolaitoksilla Japanissa, tämä takaa korkeimman laadun pienintä yksityiskohtaa myöten.

Ecodan Next Generation lämpöpumppuja on useita erilaisia malleja ja kokoluokkia, mikä tarkoittaa, että voit aina valita taloosi parhaiten sopivan laitekokonaisuuden.

Sisäyksikkö on vain 1,6 metriä korkea, mutta sisältää silti varaajan, johon mahtuu 200 litraa vettä. Kiitos Ecodan Next Generation lämpöpumpun pienen koon, se on helppo sijoittaa myös mataliinkin tiloihin.

Ecodan Next Generation Hydrobox sisäyksikkö kytketään olemassaolevan varaajan / lämmitysjärjestelmän rinnalle.

Ecodan Next Generation säästää rahaa, energiaa ja on ympäristöystävällinen.

Ulkoilma sisältää valtavasti energiaa – energiaa, jonka Ecodan Next Generation hyödyntää talosi lämmittämiseen. Ainutlaatuinen Ecodan-tekniikka merkitsee huomattavia säästöjä lämmityskuluissasi ja järjestelmä on suunniteltu vastaamaan tulevia energiataloudellisia vaatimuksia. Tätä lompakkosi tulee arvostamaan.

Koska Ecodan Next Generation tuottaa maksimaalisen lämmön minimaalisella lisäenergian käytöllä, tuottaa järjestelmä 30–50 prosenttia vähemmän hiilidioksidi päästöjä kuin tavallinen lämmitysjärjestelmä.

Mikä on hankintaturvatuote? Ei ole samantekevää, mistä lämpöpumppusi hankit.

Hankintaturvatarra Mitsubishi Electric ilmavesilämpöpumppusi pakkauslaatikossa ja ulkoyksikössä kertoo turvallisesta hankinnasta.

Kaikki Mitsubishi Electric virallisen maahantuojan, Scanoffice Oy:n maahantuomat ilma-vesilämpöpumput on varustettu Hankintaturvatarralla.

Tämä viestittää, että laitteen maahantuoja yhdessä ammattitaitoisen ja koulutetun jälleenmyyjäverkostonsa kanssa ottaa vastuun laitteestasi ja sen jälkihoidosta. Olipa kyseessä neuvontapalvelut, huolto tai vaikkapa takuuasiat, on ammattitaitoinen apu aina nopeasti saatavilla.

Laadukas ja ammattitaitoisesti asennettu Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu on pitkäaikainen investointi, joka tuottaa merkittävää rahan säästöä käyttäjälleen jopa viitisentoista vuotta.

Scanoffice Oy takaa varaosien ja huoltopalvelujen saatavuuden laitteesi koko elinkaaren ajan.

Kaikki Scanoffice Oy:n maahantuomat Mitsubishi Electric ilmavesilämpöpumput ovat Pohjolan oloihin suunniteltuja malleja ja tarvittavat lisävarusteet ovat virallisen maahantuojan asentamia takuuvarusteita.

EU:n yhteismarkkinat mahdollistavat tuotteiden vapaan liikkuvuuden EU:n alueella ja näin ollen markkinoilta löytyy myös muualta Euroopasta tuotuja laitteistoja, joiden jälkihoito jää myyjäliikkeen vastuulle.

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu on koko talon tehokas ja taloudellinen lämmitysjärjestelmä,  jolla lämmität myös tarvittavan käyttöveden suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella. 

Mitsubishi Electric Ecodan EHST20C-YM9C

Varaajayksikkö:  EHST20C-YM9C

Varaajan tilavuus: 200 l

Paino: 112 kg

  Ulkoyksiköt:

PUHZ-SW75VHA,

PUHZ-SW100YHA,

PUHZ-SHW112YHA

 

Tekniset tiedot

Mitsubishi Electric Ecodan EHST20D-YM9C

Varaajayksikkö: EHST20D-YM9C

Varaajan tilavuus: 200 l

Paino: 112 kg

 

Ulkoyksikkö: PUHZ-SW50VKA

 

Paino: 42 kg

 

• A++ energialuokka

• Suuri lämpöteho myös pakkasilla

• Vesivaraaja ruostumattomasta teräksestä (ei anodien vaihtoja).

• Suuri lämpimän käyttöveden riittävyys (vaihtoventtiilitekniikalla)

• Menoveden lämpötila maks. 60°C kompressorikäytöllä

• Saatavilla langaton kaukosäädin ja Wifi yhteys lisävarusteena

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu antaa hyvän lämmitystehonsa ja erinomaisen lämpökertoimen johdosta edullista ja huoletonta lämpöä vuosiksi eteenpäin. 

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumput valmistetaan Mitsubishi Electric Inc:n huippumodernissa tehtaassa Skotlannissa Japanilaisen jättiyhtiön tiukkojen laatustandardien mukaisesti ja siksi se on pitkäaikainen lämmönlähde vuosiksi eteenpäin. 

Mitsubishi Electric Ecodan vesivaraajayksikkö ja laitteiston ulkoyksikkö (malli PUHZ-SW50VKA) sisältävät kaiken tarvittavan tekniikan kompaktissa koossa. Pienikokoinen ja hiljainen ulkoyksikkö asennetaan maa-asennustelineelle ja haluttaessa voidaan sulatusvesi ohjata hallitusti vaikka viemäriverkkkoon. 

Pakkasilla laite antaa lämmitystehoa enemmän kuin useimmat luokkaa isommat kilpailijansa.

Lisävarusteet:

  • Langaton kaukosäädin ja vastaanotin
  • Langallinen huoneanturi
  • Lisävastus 3 kW käyttöveden lämmittämiseen
  • MelCloud Wi-Fi ohjain

Maatelineet:

Sulatusvesikaukalot:

  • VDR950/1050 sulatusvesikaukalo

 

 

 

 

imagesCABMSTIL