Juomavedenkäsittely

Alla pari esimerkkiä vedenkäsittelystä, löytyy laitteita myös raudanpoistoon, mangaaninpoistoon, ph:n nostoon, ym.

 

Vedenpehmennin eli kalkinpoistaja poistaa hanavedestä liian kalkin ja mineraalit. Vedestä tulee pehmeää kuin järvivedestä. Hiukset ja iho eivät kuivu suihkun jälkeen, lasipinnoille ei jää kalkkirantuja, pesukoneet pesevät vähemmällä pesuainemäärällä ja pyykki on pehmeämpää. Kalkki ei myöskään tuki hanoja ja muita laitteita. Vain pienet käyttökulut vuodessa.

 

DWM-101S MORION KÄÄNTEISOSMOOSILAITE OMALLA HANALLA JA PAINEVESISÄILIÖLLÄ

Huom! ei tarvitse sähköä.

Muovitonta juomavettä!

Alkaen 239,00€

Laite mullistaa vedenpuhdistuksen käänteisosmoosilla, pienellä koollaan sekä matalalla vesijohtoveden painetarpeellaan (2bar) ja säilyttää myös tärkeät mineraalit vedessä nostaen puhdistuksen jälkeen pH-arvoa. Puhdistaa jopa uraanin, mangaanin, fluoridin, hormoni  ja antibioottijäämät, mikromuovin, nanomuovin sekä monet muut veteen kuulumattomat epäpuhtaudet.

Käänteisosmoosissa puhdistuskalvon läpi pääsee vesimolekyyli ja epäpuhtaudet huuhdellaan automaattisesti poistoveden mukana.

Laite tuottaa puhdistettua vettä, keskimääräisellä vedenlaadulla, noin 190 litraa vuorokaudessa, kun syöttövedenpaine on 4bar. Puhdistetun veden tuottonopeus on suoravirtauksena varsin maltillinen, josta syystä laitteessa on oma viiden litran vesisäiliö, jota se pitää automaattisesti täytenä. Kun vettä otetaan kulutukseen laite huomaa sen ja ryhtyy tekemään lisää puhdistettua vettä.

Ota yhteyttä ja tilaa meiltä.

OTA YHTEYTTÄ

HANNU SILLANPÄÄ
044-3202765
PUTKILIIKE@GMAIL.COM