Maalämpö

KAUTTAMME MAA- JA KALLIOLÄMPÖPUMPUT

EDUSTAMAMME ALPHA INNOTEC MENESTYI HIENOSTI TM KODINENERGIA MAALÄMPÖ VERTAILUSSA. MUISTA LUKEA TEKSTI TARKASTI, ÄLÄ TUIJOTA PELKKIÄ PISTEITÄ.

Myös muut merkit kuten Daikin invertterimaalämpöpumppu.

 

Kommentti Alpha InnoTecin osalta:

Kuinka merkittävä testin tulos oli kuluttajalle:tässä testissä keskityttiin hyötysuhteeseen – muu jäi tällä kertaa toissijaiseksi. Hyötysuhde on todella oleellinen osa lämpöpumppua, jota me pidämme tärkeänä. Hyötysuhteen lisäksi lämmitysratkaisuun kuuluu paljon muutakin. Tässä testissä ei laitettu isoa painoarvoa laitteen ohjauksen toimivuudelle tai mahdollisuuksille optimoida käyttöä, ei yhtään sen käyntiäänelle, toimintavarmuudelle, käynnistettävyydelle, tai huollettavuudelle ja jälkihoidolle tai takuulle. Tarina ei kerro kuinka testin pumput säädettiin ja viritettiin, jutun perusteella ainakin yhtä konetta jouduttiin ajamaan normaalisäätöjen ulkopuolella (”älkää tehkö tätä kotona” totesi tehtaan edustaja). Yksi kone oli pykälän isompi kuin muut, tämä johtuu varmasti siitä että ko. valmistajan 8kW malli ei paperien perusteella olisi pärjännyt samalla tavalla. Alphan WZS101H olisi myös ollut vähän parempi (COP 4,7) mutta testin mitoitus oli 8kW joten sillä mentiin. Alphan pumppu laitettiin paikalleen niin kuin se olisi tehty normaaliasennuksessa, ja se teki mitä piti, ilman käyttöhäiriöitä. Etähallinta meiltä kiellettiin testin ajaksi;)

Maalämpöjärjestelmien asennukset ovat alkaneet vauhdilla ja moni pääsee tänäkin vuonna eroon öljylämmityslaitteistostaan.

Kauttamme kokonaisratkaisut mitoituksesta käyttöönottoon. Voimme tehdä kalliolämpöporaukset, kaivuutyöt, sähkötyöt, putkityöt, vanhojen laitteiden purkutyöt ym.

 

Yläpuolen kuvien kohteessa maalämpöpumppu Alpha InnoTec SWC 100H Plus, Clapi Eco puukattila, Akvaterm Geo Solar Plus 1000 hybridivaraaja, Jäspi ovaalivaraaja 1200ltr ja aurinkokierukka keräimille. Sisältää 4 x LV-kierukka, 3 x aurinkokierukka.

Lämpöpumppu lämmitykseen siirtymisen yhteydessä patterilämmitystaloissa suositellaan levypattereiden vaihtoa ainakin osittain puhallinpattereihin, joille riittää 30-35 asteinen menovesi ja lämpöpumpunhyötysuhde paranee huomattavasti.

 

Tutustu tarkemmin maalämpöpumppuihin oheisista linkeistä

KIINTEISTÖLÄMPÖPUMPUT

Alpha-InnoTec kiinteistölämpöpumpuista löytyy erilaisia vaihtoehtoja rivitaloille, teollisuushalleille tai vastaaviin isomman lämmöntarpeen kohteisiin.

 

Kaivuutyöt, pienkaivuri ja ketjukaivuri

 

OTA YHTEYTTÄ

HANNU SILLANPÄÄ
044-3202765
PUTKILIIKE@GMAIL.COM