Putkiremontit

PUTKIREMONTIT ALKAEN 2500,00€/OMAKOTITALO. PYYDÄ TARJOUS.

 

MINIMOI VESIVAHINKORISKI JO ENNEN KUN VAHINKO SATTUU!

Veden paine ja veden koostumus rasittavat käyttövesiputkiston kuntoa ja kestävyyttä. Jos kotisi on yli 25 vuotta vanha, käyttövesiputket on aika uusia – monesti vesijohtovesi voi aiheuttaa putkien syöpymistä jo aiemminkin. Vanhat putket heikentävät veden laatua ja kasvattavat vesivahingon todennäköisyyttä.

Käyttövesiremontti kannattaa tehdä ajoissa, jotta säästät rahaa ja vaivaa sekä vältät vesivahingon riskin. Putken rikkoutuessa vettä tulee suurella paineella, kunnes pääsulku suljetaan – pahimmillaan putkirikko aiheuttaa mittavat kosteusvauriot kotiis

Teemme käyttövesiremontit aina pintavetona, rakenteita rikkomatta. Vanhat putket jätetään rakenteisiin paikalleen ja vesi ohjataan kulkemaan uusiin putkiin.

NOPEA JA VAIVATON REMONTTI!

Käyttövesiremontti on nopea ja vaivaton. Remonteissa käytämme kestävää komposiittiputkea, jonka elinikä on n. 50 vuotta. Siksi käyttövesiremontti tarvitsee tehdä vain kerran talon elinaikana!

Putkiremontti kestää 2-5 päivää, eikä häiritse normaalia elämää. Voit asua kotona koko käyttövesiremontin ajan ja pääset suihkuun halutessasi vaikka joka päivä! Vesikatko kestää nelisen tuntia ja pöly- ja äänihaitatkin vaivaavat vain remontin ensimmäisenä päivänä. Jos käyt töissä virka-aikana, et edes huomaa, kun putkiremontti tehdään kotonasi!

 

KÄYTTÖVESIREMONTIN KULKU:

 

1) Aloituskokous

Aloituskokouksessa suunnitellaan putkireititys. Kokouksessa myös käydään läpi remontin kulku ja aikataulu yhdessä asiakkaan kanssa.

2) Uudet putket paikoilleen

Poraamme läpiviennit uusille putkille ja valmistelemme putkireitityksen. Asennamme kannakkeet ja uuden putkiston paikalleen. Alkuvaiheessa pölyä ja meteliä on eniten, mutta siivoamme jälkemme aina työpäivän päätteeksi.

3) Vesikatko ja putkiston vaihto

Vedet ovat poikki ainoastaan muutaman tunnin ajan työn puolivälissä. Hyödynnämme vanhoja putkia loppuun asti, eli puramme ne vasta sitten, kun uudet putket on jo asennettu paikalleen. Vedet katkaisemme siksi aikaa, kun puramme vanhat putket näkyviltä osin ja liitämme uuden putkiston vesipisteisiin. Liittämisen jälkeen teemme aina painekokeen uudelle putkistolle.

4) Viimeistelytyöt

Paikkaamme vanhat reiät ja tiivistämme uudet läpiviennit. Koska uudet putket kestävät vuosikymmeniä, haluamme niiden olevan myös siistiä katseltavaa – siksi panostamme viimeisteltyyn työnjälkeen.

5) Siivous

Siivoamme aina jälkemme ja viemme jätteet pois. Jokainen koti jää jäljiltämme yhtä siistiin kuntoon kuin se oli sinne tullessamme!

 

Laskun saat vasta, kun työ on täysin valmis ja olet siihen tyytyväinen!

OTA YHTEYTTÄ

HANNU SILLANPÄÄ
044-3202765
PUTKILIIKE@GMAIL.COM