Atlantic Excellia

Kuvaus

Ilmavesilämpöpumppu
Suorituskyky, joka takaa lämmitysvedelle jopa 60°C lämpötilan vaikka ulkona on pakkasta -20°C. Lämmöntuotto jatkuu aina -30°C asti. Atlantic Excellia A.I. on voimakas talon päälämmönlähde.
Ihanteellinen ratkaisu lämmitysjärjestelmän saneeraukseen, kuten öljykattilan vaihto lämpöpumppuun kun talossa on vesipatterilämmitys. Täydellinen lämpöpumppu, jota voit hallita Atlantic Cozytouch-palvelun kanssa älypuhelimellasi tai tabletillasi.

Suunniteltu säästämään energiaa ja ympäristöä
Alfea-excellia-ai-Ilmavesilämpöpumppu integroidulla varaajalla
Excellia on täydellinen lämmitysjärjestelmä. Ulkoyksikkö ottaa talteen ulkoilman lämpöenergian ja siirtää sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Erityinen kompressori kykenee ottamaan lämpöä hyvin talteen -25°C asti, eikä sitä tarvitse sammuttaa edes -30°C pakkasellakaan. Kaikkein kylmimmällä säällä integroitu sähkövastus antaa portaattomasti apulämpöä tarpeen mukaan, täysin automaattisesti. Sisäyksikkö on hiljainen ja siisti eikä vie paljoa tilaa. Talosi on lämmin ja kuuma vesi riittää.
Laitteessa monipuolinen, suomenkielinen ohjaussäädin. Sisäyksikössä on A-luokan kiertopumppu sekä patentoitu koaksaalilämmönvaihdin. Innovatiivisen ratkaisun myötä lämmönvaihtimessa on erittäin vähäiset lämpöhäviöt.