Vivax ilmalämpöpumput

Kuvaus

Vivax ilmalämpöpumput – teknistä etumatkaa Suomen olosuhteissa

Vivax on keskittynyt tuomaan parhaan mahdollisen lämpöpumpputekniikan Suomen olosuhteisiin aina ensimmäisenä.
Osoituksena tästä on esimerkiksi viime aikojen merkittävin innovaatio lämmön tuottoon todella kylmissä olosuhteissa – kaksivaiheinen kompressori. Vivax esitteli tämän tekniikan Suomessa joulukuussa 2014 VIVAX Geni mallissaan, jo vuotta ennen seuraavaa valmistajaa. Nyt on menossa siirtymävaihe ympäristöystävälliseen uuteen kylmäaineeseen R32. Siinäkin Vivax on lyönyt kovat pohjat energiatehokkuudessa meidän kylmiin käyttöolosuhteisiin. Vivax Y-design malli saavuttaa parhaan saavutettavissa olevan energialuokituksen ollen senkin sisällä markkinajohtaja SCOP-arvolla 5.5.

Vivax ilmalämpöpumput – ihmistä varten – kaikkien ulottuvilla

Ensimmäinen edellytys viihtyisässä tilassa on puhdas ja raikas sopivan lämpöinen ilma. Vivax ilmalämpöpumput on suunniteltu uusin, innovatiivisin, teknologisin saavutuksin, jolloin Vivax ilmalämpöpumput ovat toiminnaltaan luotettavia, hiljaisia ja energiaa säästäviä kodin lämmitys- ja jäähdytyslaitteita. VIVAX ilmalämpöpumppumalliston löydät alan ammattilaisilta, jotka pystyvät tarjoamaan lämmitys- ja viilennysratkaisut kotien lisäksi myös työpaikoille, toimistoihin, varastoihin ja teollisuuteen. Mallistomme yltää aina mummon mökistä liikekeskuksiin ja kerrostaloihin.

M San Groupe on yksi suurimmista teknologiatuotteiden ja komponenttien valmistaja/jakelijoista Euroopassa. Vivax on M San Groupen tunnetuimpia tuotemerkkejä.
Tuotanto noudattaa Eurooppalaista laatujärjestelmää, mikä tarkoittaa että tuotteiden kaikkien komponenttien valmistus on tarkoin valvottua. Lopputuotteet testataan viimeisimpiä testimenetelmiä käyttäen.

Vivax ilmalämpöpumput